VUČIĆ: Mogu sam da bijem njih petoro, samo mi javite gde da dođem!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Vučić je to izjavio upitan na konferenciji za medije u Beogradu o izjavi sociologa Bakića da će biti sukoba u Srbiji i da vlast neće mirno otići.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je opozicione lidere Dragana Đilasa, Vuka Jeremića,Boška Obradovića i sociologa Jovu Bakića da odrede vreme i mesto njihovog susreta.

Vučić je to izjavio  upitan na konferenciji za medije u Beogradu o izjavi sociologa Bakića da će biti sukoba u Srbiji i da vlast neće mirno otići.

Advertisements

 

“To je demokratsko rešenje onih koji kukaju na nasilje, kažu da su ‘duge cevi’ spas. Ajd’ k'o Boga te molim, nemoj više da pretiš po tim novinama! (Vuk) Jeremić, (Dragan) Đilas, (Boško) Obradović i Jovo Bakić, evo recite mi gde da dođem, ja sam sam, a vas petorica, mene jednog prebijte da dobijem te grdne batine – kao Boga vas molim, uradite to već jednom!”, rekao je Vučić.

 

Poručio im je da “ne kukaju više i ne plaču po novinama”, a negodovao je i zato što tužilaštvo ne reaguje na pretnje, jer je tužioce i sudije postavila prethodna vlast 2012. godine.

 

Espreso

Foto: Filip Pavličić

Advertisements

error: