VUČIĆ: Mene svi napadaju ali srećan sam zbog toga!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, izjavio je za Prvu tv da on nije neprijatelj Albanaca, ali da će štititi srpski narod od onih koji bi da ga progone.

 

– Ja pre svega hoću da kažem, zbog Albanaca koji žive i na Kosmetu i u centralnoj Srbiji da ja nisam neprijatelj Albanaca, ali sam neprijatelj svakog ko bi da ubija nedužne ljude i da progoni srpski narod – kazao je Vučić.

Razumem izjavu glavnog čoveka sa Kosova, Kadrija Veseljija da sam ja glavni neprijatelj Albanaca i kosovske nezavisnosti, kazao je on.

Oni bi mnogo voleli da su im protivnici oni koje su lako pobeđivali i koji nisu imali odlučnosti u zaštiti srpskih interesa, kazao je predsednik Srbije.

 

Predsednik se dotakao i teme ubistva srpskih mladića u Peći, u kafiću Panda, 1998. godine.

– Potpuno sam uveren da ćemo sa velikom pažnjom raditi na rasvetljenju slučaja ubistva u kafiću Panda. Ja sam prvi koji je skupio hrabrosti da o tome govori. Taj zločin se dogodio pre 20 godina, ne juče, 20 godina niko nije želeo ni da pomene, da sebe izlaže riziku – kazao je on, dodajući da je i sam očekivao da ćemo informacije o slučaju imati i ranije, ali da se nada da će to biti što pre.

Advertisements

 

O MEDIJIMA

Da li je negde nekome zabranjeno da govori protiv predsednika Srbije, da li je neko zbog toga sankiconisan, i da li nekome nisam odgovorio na neko pitanje – kazao je predsednik govoreći o stanju u medijima, dodajući da su svi urednici na RTS postavljeni za vreme DS.

– Ko je najnapadanija ličnost u Srbiji? – zapitao se on, aludirajući da je upravo on meta najčešćih napada.

 

– Ja ne kukam, ja sam srećan zbog toga. Želim da me još više napadaju, motivišu me da radim još više, to snaži demokratiju u Srbiji – kazao je predsednik Vučić.

– Sve emisije su protiv mene, neke televizije 24/7 vode kampanju protiv mene – zaključio je on.

 

KURIR.RS / PRINTEL

Advertisements

error: