VUČIĆ LJUT NA GRAĐANE: Branite ženu od Jeremića, a kad napadaju moju porodiću ćutite!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić negativno je dočekao bunt jednog dela javnosti ali i medija, nakon što je visoki funkcioner SNS napao ženu kadnidata Vuka Jeremića.

 

Nakon sulude optužbe da je Nataša Jeremić vođa narko mafije, svi novinari ali i veliki deo srpske javnosti stao je u odbranu žene kandidata za predsednika Srbije.

Da su optužbe sulude potvrdio je i sam premijer Vučić, koji je ovu konstataciju nazvao “glupošću”. Ipak, reakcija premijera je u najmanju ruku neobična. Iako se izvinio za ovu glupost, on se nije izvinio Nataši Jeremić već građanima Srbije!?!

Advertisements

A potom, nakon paušalnog izvinjenja, nastavio je sa kontranapadom. On je osuo paljbu po jednom delu medija i građana, jer nisu stali u odbranu njegove porodice dok su stizale kritike i napadi.

 

Hiljade gorih izjava stizalo je na račun moje porodice. Hiljade. Kriv im je moj brat što čeka dete, moj sin, otac. Pričali su da sam potomak Albanaca, svašta. Tada niste stali u odbranu moje porodice. Samo ne vidim zašto, šta je suština udaranja po porodici koja nije deo političkog života, rekao je premijer.

 

DNEVNI ŽURNAL

Advertisements

error: