VUČIĆ KUKAO NA PINKU: Intelektualce koji su me podržali sada nazivaju botovima i sendvičarima!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Premijer Srbije Aleksandar Vučić gostova je na Pinku i zahvalio se na podršci koju mu je gotovo 800 intelektualaca pružilo.

 

– Zahvalan sam tim ljudima. Ali, tu je drugi problem. Problem što jednog Simu Avramovića, dekana Pravnog fakulteta, mog profesora, nazivaju sendvičarem – rekao je Vučić.

– I to samo zato što misle drugačije. Ali tu mora da bude razlika između nas i njih – nikada neću da kažem da je Predrag Ejdus loš glumac – poručio je Vučić.

Odgovarajući na pitanja gledalaca, Vučić je naveo da se po pitanju birokratije radi mnogo, napravljen je napredak kada je reč o građevinskim dozvolama, tu su elektronske zdravstvene knjižice, zakazuju se pregledi…

Advertisements

– Dajte mi jednu neristojnu rečenicu nije rekao tokom kampanje. Srbiji je potrebna toleranijca i razumevanje drugačijih stavova, pravo da neko ima drugo mišljenje – rekao je premijer.

– Odlučuje 6.750.000 ljudi, a ne 600 ili 800, svi imaju jednaka prava, neću da dozvolim da onaj ko živi u Trgovištu ima manja prava od onog u Beogradu – podvukao je Vučić.

Kada je reč o Žutoj patki u Moskvu, Vučić je rekao da je sve isto – kao i ovde.

– Sigurno neretko grešim, ali se borim i radim svakog dana. Neke stvari smo veoma dobro uradili, to potvrđuje i svet i istok i zapad, a bitne su tri udžerice…Malom je nađeno 24 nekretnine, a ima jednu, Medvedevu je nađeno nešto u Toskani… Kada bi pogledali njihove informacije, da bi videli i iste finansijere, od Soroša do nekih drugih – rekao je Vučić.

INFORMER

Advertisements

error: