VUČIĆ: Ko će bre meni da sudi? Lopovi?

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić izjavio je da stoji iza svega što je rekao za Dragana Đilasa i Vuka Jeremića.

 

On je upitao kako bi neko na pošten način za pet godina vlasti zaradio 25 miliona evra, ili zašto strane ambasade i zbog čega uplaćuju Jeremiću, kao ambasada Katara i to ne u Beogradu, nego iz Berlina, 200.000 evra.

 

“Sve što sam rekao je apsolutna istina” , rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara.

Kako je naveo, to što neko ima 25 miliona evra, koje je sam prijavio, a o čemu je pisala istraživačka mreža Krik, a ne on, normalno je samo onima koji samo u milionima i stotinama hiljada evra razmišljaju…

Dodao je da je 2007. godine, kada je ušao u vlast, Đilas prijavio stan, sat, ženinu nekretninu i 70.000 evra.

 

“Odakle, bre, 25 miliona evra između 2007. i 2012. godine. Je l’ to pošteno stečeno? Pa, lopovlukom, nego kako”, rekao je Vučić.

 

Vučić je, govoreći o Jeremiću, rekao da su svi sa slike na kojoj se nalazi Jeremić, sem njega, pohapšeni.

Advertisements

 

“Svi oni lopovi, a samo on pošten…?”, zapitao je predsednik Srbije i naveo da je očigledno i jasno da je reč o međunarodnoj kriminalnoj organizaciji i “lopovskoj bandi”.

 

“I sada kažu ‘tužićemo te’, Vučiću” nastavio je predsednik Srbije i dodao, ironično, da se “strašno uplašio”:

“Vi ćete, lopovi, meni da sudite”, rekao je Vučić i podvukao da on nema 25 miliona evra, niti mu je ambasada Katara iz Berlina na račun prebacila 200. 000 evra i više.

“Zamislite da meni ambasada Katara prebaci 200. 000 evra…Ili bilo koja ambasada”, rekao je Vučić i upitao za koje je poslove to urađeno.

 

“Da narod zna kakve su to lopuže – tražili su od mene po 50 i 100 miliona da im platim. Odakle meni taj novac? Oni naučili sve u milionima…nema desetine hiljada dinara ili evra…sve samo desetine i stotine miliona…manje od toga ne konzumiraju..to im je sitniš”, zaključio je Vučić.

 

IZVOR: B92 / FOTO: Tanjug

Advertisements

error: