VUČIĆ: Ja sam prvi čestitao odbojkašicama, da se zna!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je večeras ženskoj odbojkaškoj reprezentaciji Srbije osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Turskoj.

 

– Naše zlatne odbojkašice podigle su Srbiju na vrh Evrope! Vaše zlato je još sjajnije zbog srčanosti, upornosti i energije koju ste pokazale na svakom koraku do evropskog trona. Srbija se ponosi vama, jer ste pokazale vrhunsku igru, izuzetan fer-plej i borbenost dostojnu najvećih šampiona. Naš narod vas čeka da zajedno proslavimo vaš veličanstveni uspeh! Hvala vam što ste proslavile Srbiju, hvala vam za ovo predivno zlato! – navodi se u čestitki predsednika Srbije objavljenoj na Instagramu.

Advertisements

 

Inače kako saznajemo iz kruga bliskom predsedniku, on se naljutio na jedan deo korisnika Tvitera i delove opozicije koji su ga optužili da vavorizuje muški sport i košarkaše dok odbojkašice nikad nije ni spominjao.

 

Predsednik je ljutito konstatovao da je on prvi čestitao i da se to mora znati. Ovo je zapravo bio jasan signal provladinim medijima da u uspeh odbojkašica na naslovne strane stave samo njegovu čestitku. Da li će urednici novina uslišiti molbu videćemo sutra ujutro.

 

Informer.rs / Dnevni Žurnal

Advertisements

error: