VUČIĆ: Ja sam jedini verovao u odbojkašice

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić upriličio je svečani prijem za žensku odbojkašku reprezentaciju Srbije posle osvajanja zlata na Evropskom prvenstvu.

 

Devojke su još jednom obradovale celu naciju! Igrale su kao lavice, ostavile su srce na terenu i uspele su da ućutkaju 14.000 navijača Turske i vrate se za zlatom.

 

Tim povodom organizovan je prijem kod predsednika Aleksandra Vučića.

– Hvala vam na veličanstvenom uspehu! Neki brojevi govore više od svega…Naš narod se obradovao mnogo više nego što ste videli. Oborile ste sve rajtinge na TV. Nikada tako odbojkaška utakmica nije privukla toliko pažnje kao ova protiv Turske. Nikada se nije gledalo kao ovo čak ni Olimpijada. Ljudi su navijali svim srce. Juče je bilo hladno, dočekalo vas je nekoliko hiljada najboljih, ali svi su navijali za vas – rekao je Vučić.Nastavio je u istom ritmu.

Advertisements

 

– Prenos je bio najgledaniji i u Turskoj… Mala Srbija sa ovako divnim timom i damama. Kada se sve izračuna 450 miliona ljudi, cela Evropa je mogla da vidi koliko je naš uspeh. Mi imamo najbolje odbojkašice. Nisam išao na utakmice šest, sedam godina. Ovo je njihov uspeh a ne naš. Naše je da obezbedimo uslove i neku nagradu koja je za nas velika, a za njih i ne toliko. Ja sam čini mi se u šali kažem jedini verovao u odbojkašice, dosta pesimista je bilo u mojoj blizini.

 

Informer.rs / Dnevni Žurnal

Advertisements

error: