VUČIĆ: Irena Vujović je budućnost Srbije!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Srbije odgovarao je na novinarska pitanja vezana za odluku Gradskog odbora SNS-a da dr Zoran Radojičić bude kandidat za gradonačelnika Beograda.

 

Protestujte koliko hoćete, radite sta god hoćete, izađite zajedno s ovima koji kradu i prebacuju novac u strane banke, ali ne možete da ugrožavate živote ljudi, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić, upitan da prokomemntarise poziv nekih opozicionih partija da građani obustave saobraćaj u petak.

 

“Našli su se neki politički ludaci, koji bi da zaustave saobraćaj, a šta ako neko nastrada? Ko će biti kriv? Građani moraju da znaju ko će biti kriv. A što se mene tiče, možete da protestujete koliko hoćete, s tim nemam nikakav problem”, poručio je Vučić.

 

Upitan ima li komentar na to što neki mediji prenose da su Siniša Mali i Irena Vujović nezadovoljni odlukom SNS da kandidat stranke za gradonačelnika bude Zoran Radojićić, Vučić je Malog upitao: Siniša, jesi kukao negde?

Advertisements

 

“Možda i jesi ali nećeš sad da kažeš…”, našalio se.

Istakao je, međutim, da koliko zna nije bilo nikakvih negodovanja u tom smislu, a kad je reč o Ireni Vujović, rekao je da je ona u svakom slučaju budućnost Srpske napredne stranke i svakako osoba koja će igrati važnu ulogu i u budućnosti Srbije.

 

“Nezadovoljstva mislim da nije bilo, a Ireni preostaje samo da savlada još neka znanja i ona svakako predstavlja budućnost SNS i važnu osobu u budućnosti Srbije”, naveo je Vučić.

 

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke održao je danas u 17 časova sednicu u proširenom sastavu i tada je odlučeno da gradonačelnik Beograda bude direktor Dečije bolnice u Tiršovoj dr Zoran Radojičić, koji je i bio prvi na listi SNS na izborima u Beogradu.

 

IZVOR: Mondo.rs / FOTO: FoNet

Advertisements

error: