VUČIĆ GOST U ĆIRILICI: Samo slep i lud može da kaže da ja nisam vredan čovek!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

BEOGRAD – Predsednik Aleksandar Vučić gostuje večeras u emisiji Milomira Marića “Ćirilica”. On je govori gorućim temama našeg društva, od evropskih integracija, preko Briselskog dijaloga, pa sve do lokalnih izbora.

 

Na pitanje kada će kada će dati mandat za sastav Vlade Saši Jankoviću, predsednik Vučić je rekao da će to biti kada na parlamentarnim izborima osvoji većinu.

Vučić kaže iako se danas mnogi šale sa tim danas, do njega tada taj zahtev nije došao, odnosno u vreme protesta posle predsedničkih izbora.

Janković hteo protestima da iznudi mesto premijera

Saša Janković je bio spreman da nastavi proteste misleći da ću mu pod pritiskom dati premijersku fotelju.

Advertisements

“To je bio ozbiljan pokušaj da se Srbija destabilizuje, mada se neki danas s tim šale”, prokomentarisao je predsednik Vučić.

 

“Neki su pomislili da pod pritiskom mogu da dobiju nešto što nisu zaslužili. Janković je bio spreman da nastavi te proteste, misleći da će me na taj način naterati da mu dam ptemijersku fotelju”, rekao je Vučić.

Predsednik je istakao da neki ljudi ne žele stabilnu Srbiju.

“Srbija je suverena i slobodna zemlja, žele da nama upravljaju kao lutkama. E, to sa ovom Srbijom ne mogu da čine. Moja politika je da ne dozvoljavam nikome drugom osim građanima da budu nosioci suvereniteta, bez obzira na to koliko su moćni”, istakao je predsednik Vučić.

On se osvrnuo i na uspehe trenutne vlade.

IZVOR: Kurir

Advertisements

error: