VUČIĆ: Gledao sa kako me pljuju na televizoru, samo me mrze, nisu mi zanimljivi!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Premijer Srbije Aleksandar Vučić kaže da u nastupima opozicionih lidera nije video nikakvu političku ideju osim mržnje protiv njega i napada na rezultate Vlade. Dodaje da je u utorak uveče “do duboko u noć”, gledao televizijske emisije u kojima su predstavnici opozicije gostovali, ali da “nije imao Bog zna šta da vidi”.

– Neki me mrze, neki me ne vole, neki ne znaju šta bi izgovorili osim mog imena, ali od politike malo šta sam imao da čujem, a neka građani procene sami – rekao je Vučić i dodao da ne želi da im odgovara.

Vuk Jeemić gostovao je u Pressing na TV N1, Saša Radulović, Boško Obradović, Dragan Šutanovac i Nemanja Šarović bili su u “Upitniku” na RTS-u, dok je Bogoljub Karić bio u “Ćirilici” na TV “Happy”.

Prisutne novinare zamolio je da mu kažu li su čuli nešto zanimljivo iz programa ili ideja opozicije i dodao da to nije moguće reći jer ničeg zanimljivog nije ni bilo.

Advertisements

– Mi ćemo da nastavimo da guramo zemlju napred… Sprdali su se sa ovim projektom (Beograd na vodi) a pogledajte kakve veličanstvene zgrade niču. Srbija u januaru ima 19 milijardi dinara suficita, što je 11,3 odsto više od plana, a prihodi su veći za šest milijardi i to bez dodatnih davanja – rekao je Vučić posle predstavljanja projekta Beograd na vodi grčkom kolegi Aleksisu Ciprasu.

Odgovarajući na pitanje da li je tačno da ni 15. februara neće imenovati predsedničkog kandidata vladajuće koalicije, kao što je ranije najavljeno, Vučić je rekao da “čestita onima koji znaju da li će vladajuća koalicija da ima kandidata ili ne”.

– Evo, uplašili smo se jer su oni blizu pobede, pokušaćemo da se suprotstavimo a da li ćemo uspeti, to ćemo da vidimo. Borićemo se za budućnost – rekao je on.

 

Beta / Teleprompter

Advertisements

error: