Vučić dovlači penzionere iz cele Srbije da dočekaju Putina

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Naravno, potpuno besplatno. Tačnije – novcem iz budžeta. Što naravno znači, našim parama.

 

Danas su se na društvenim mrežama, gotovo istovremeno, pojavile informacije da opštine Lazarevac i Kikinda organizuju besplatan prevoz za penzionere i, čini se, sve ostale, koji žele da dođu 17. januara u Beograd i vide dolazak ruskog predsednika Vladimira Putina.

 

Da li je u pitanju preventiva, ili strah vlasti da, uprkos velikoj popularnosti koju ima Putin u Srbiji, može doći do izostanka masovnih okupljanja – još uvek se ne može sa sigurnošću reći.

Advertisements

Na sve strane se rastrcali SNS mafijasi da obezbede ljude za kontramiting 17.januara prevarno nazvan docek Putina.Penzionere prevarno vode na izlet tj na kontramiting.i Sve to iz budzeta tj novcem svih nas.Zele da pokazu kako su jaki.Dakle recite ljudima da je to prevara

 

Moguće je da naprednjaci gledaju da preventivno dovuku što više ljudi u Beograd, kako bi Aleksandar dobio neki plus kod Vladimira Vladimiroviča.

 

Jedno je sigurno – ako ova zamisao prođe biće to još jedan poprilično besmislen način da se potroši novac iz budžeta. Jer, da se ne lažemo: koliko god se to nekome dopadalo ili ne, Putin je vrlo popularan u Srbiji. Sigurni smo da svi koji žele da ga vide, ne bi žalili para i vremena da taj dan dođu u Beograd.

 

GERILA.RS / TANJUG

 

Advertisements

error: