VUČIĆ DOBRO PLAĆA IZGLEDA!? Nebojša Krstić razgledao koji auto da kupi

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nebojšu Krstića, marketinškog stručnjaka i nekadašnjeg savetnika bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića, naš paparaco uslikao je pre nekoliko dana u jednom salonu automobila.

 

No, tu iznenađenjima nije bio kraj. Krstić je umesto novih merkao polovne četvorotočkaše.

Marketinški stručnjak se u salonu automobila pojavio u petak u popodnevnim časovima.

S obzirom na to da je toga dana temperatura bila niska, ne čudi što se Krstić dobro obukao. Na sebi je imao trenerku, patike, duks i jaknu. Pažljivo je razgledao izložene modele, ali kupovinu nije obavio.

Čini se da su Krstiću pažnju privukle limuzine, ali ako je suditi po fotografijama sa lica mesta, on se neće potrošiti veliku svotu, jer je najviše vremena proveo razgledajući polovnjake.

Advertisements

Nebojša Krstić je za „Alo!” otkrio da još nije odlučio koji automobil će kupiti.

– Imam automobil koji je star 15 godina, možda je vreme da ga promenim. Još gledam šta ima – kratko je za naš list prokomentarisao Krstić.

Inače, savet Regulatornog tela za elektronske medije izabrao je prošle ndelje na sednici Zorana Panovića i Nebojšu Krstića za članove Upravnog odbora Radio-televizije Srbije.

– Važno mi je da RTS da svoj doprinos društvenom dijalogu o važnim pitanjima i time utiče na smanjene političkih animoziteta u društvu – kazao je Krstić.

IZVOR: ALO.RS – foto: Ana Paunković

Advertisements

error: