VUČIĆ DAJE PARE SAMO ZVEDZI! – FK VOJVODINA pred zatvaranjem zbog bankrota!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Izvršitelji su zbog dugovanja zaplenili klupski autobus i odneli rekvizite iz teretane Fudbalskog kluba Vojvodina, piše novosadski Dnevnik.

“Fudbalski klub Vojvodina trenutno preživljava izuzetno težak period, jedan od najtežih u 103 godine dugoj istoriji. Izvršitelji sve češće dolaze pa je jasno da je Vojvodina u ogromnoj finasijskoj dubiozi, procenjenoj na oko sedam i po miliona evra. Kada je novosadski klub u pitanju, nažalost, to je ogroman novac. Za razliku od velikih klubova iz glavnog grada, čiji su dugovi mnogo veći, Voša decenijama nije miljenik države”, naveo je Dnevnik.

Advertisements

Bivši finansijer kluba i predsednik Nadzornog odbora Dragoslav Vuković, koji je podneo ostavku nakon poraza Vojvodine u Novom Sadu od Spartaka od 0:5, nedavno je izjavio da je zbog brojnih neplaćenih računa, sva imovina kluba popisana.

“Vojvodini niko ništa ne daje, za razliku od Partizana i Zvezde. Pogledajte koliko novca Zvezda godišnje dobije od države. A Vojvodina je došla u takvu situaciju da strepimo da li će nam uzeti klupski autobus. Naime, nije plaćena popravka krova autobusa, oni koji su ga popravljali su tužili klub i dobili spor”, rekao je tada Vuković.

Prema rečima predsednika Skupštine kluba Milana Davidova, zasedanje najvišeg klupskog tela održaće se u petak, 8. septembra.

B92

Advertisements

error: