VUČIĆ: Čeda i Šešelj ne rade za mene sigurno!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Beograd — Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da lider radikala Vojislav Šešelj nije njegov portparol već politički protivnik.

 

Odgovarajući na pitanja novinara o nedavnim postupcima lidera radikala Vojislava Šešelja, među kojima je i najava da će pokrenuti reviziju postupka za ubistvo Zorana Đinđića, Vučić je kazao da su “smešni pokušaji medija da svakog dana u 50 emisija pokušavaju da govore da ono što radi Šešelj, to misli Vučić”.

 

“Do pre mesec dana pričali ste da je Čedomir Jovanovć moj. Ja govorim samo u svoje ime, ime stranke i Srbije. Nikada portparola nisam imao, nije to ni Šešelj, ni Jovanović. Srbija ima predsednika koji ume da govori i štiti interese države. Niti je moj Šešelj, niti Jovanović, ni Šutanovac, ni Đilas, sve su to moji i naši politički protivnici koje izuzetno poštujemo ali ćemo ih pobeđivati na izborima”, kazao je Vučić.

Advertisements

 

On je naveo i da nije srećan zbog ubistva Đinđića i da misli da odgovorni za taj zločin sede iza rešetaka.

 

I Jovanović je, u istom sudskom postupku, takođe osuđen na 40 godina zatvora za ubistvo Zorana Đinđića.

 

Lider SRS, inače osuđen za zločine pred Haškim tribunalom, izjavio je danas nakon izlaska iz Zabele, u kojoj Jovanović i Ulemek izdržavaju kazne, da je do današnjeg i jučerašnjeg susreta došlo na inicijativu dvojice osuđenika.

 

IZVOR: B92 / FOTO: Tanjug

Advertisements

error: