VUČIĆ BULAZNI PRED KAMERAMA: Ja sam neustrašiv i hrabar!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Aleksandar Vučić obišao je danas rekonstruisane i novoopremljene prostorije Kliničko bolničkog centra Zemun. KBC Zemun je zdravstvena ustanova, koja je osnovana pre više od 230 godina, 1784. godine, u doba Habsburške monarhije. Nakon obilaska predsednik Vučić je odgovarao na pitanja novinara.

 

14.22 – O pretnjama i ucenama iz Prištine

– Mi ćemo da nastavimo razgovore. Čak i ako mi ne uspemo da postignemo sporazum, što je vrlo verovatno, neko iza nas će to morati. Moramo da brinemo o deci, a ne da razmišljamo o tome kako da se dodvorimo onima koji vole laka rešenja. To je kao kada rak lečite aspirinom – uporedio je tešku situaciju na KiM sa najtežom bolešću.

 

Predsednik je istakao da nema prečice, ni lakih rešenja za ozbiljna pitanja.

– Sve što Aljbin Kurti želi Srbiji, ja joj ne želim i sve što on ne želi, ja joj želim. Šta da kažem o probisvetu koji u političkim govorima pominje nečiju maloletnu ćerku – prokomentarisao je ponašanje albanskog zločinca.

Advertisements

14.15 – Što se tiče tumačenja njegovog odlaska u Kosovsku Mitrovicu, ocenio je da su komentari iz zemlje bili glupi, te da su u svetu poruke uglavnom ispravno primljene, ali da je situacija u regionu nešto drugačija.

 

– Mnogi u regionu žele pre svega nastavak sukoba političkog između Srba i Albanaca. Oni bi želeli da se Srbi i Albanci nikad ne dogovore. Sa druge strane, nekima naravno nije pravo što Srbija napreduje. Što bi se nekome sviđala tolika snaga Srbije – upitao se Vučić.

Takođe, rekao je da prati kampanju u BiH, da im je glavna tema, ali da neće ništa komentarisati dok se izbori ne završe.

 

– Što se tiče Ivanićeve izjave da Srbija ne treba da se meša u izbore u Republici Srpskoj. Ne znam na koga je mislio – rekao je ističući da bi više voleo da je pridike držao onima kojima ih je trebalo držati, ali da je na pridike navikao.

 

TANJUG

Advertisements

error: