VUČIĆ: Ajde baš da vidim ko će Ani Brnabić da oduzme dete!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Predsednik Srbije čestitao je rođenej deteta premijerki Ani Brnabić uz napomenu da se nada da će ono biti zdravo i da će biti razlog mnogih radosti.

 

Ipak iako je tako mnogi su sa razlogom postavili pitanje. Po kojoj osnovi, zakonu i logici je ovo dete premijerke? Dete je rodila njena devojka Milica, one nisu u braku jer takvi brakovi nisu dozvoljeni, genetski materijal prenet je od strane nepoznate muške osobe koja je svoju spermu donirala za ove potrebe.

 

Na nekoliko medija i društvenih mreža mnogu su masovno počeli da prave peticije i zahteve da se ovo dete oduzme od strane države jer je u pitanju “LEZBEJSKA ZAVERA” koja će uništiti NORMALNO rasuđivanje deteta jer ono nije moglo da bira da li želi biti u takvom okruženju. 

Advertisements

 

Predsednik Srbije je očigledno ovaj podatak video pa je odlučio da stane u odbranu premijerke i njene “PORODICE”.

 

Vidim neki sada pozivaju da se oduzme to dete. Kažu premijerka Brnabić ne zaslužuje dete. Ma ko ste bre vi da oduzimate bilo kome dete? Ko ste vi da kažete Ani  da će dete njene partnerke da dobije neko drugi? Ajde bre baš me zanima, ajde da vidim ko će to dete da otme? – upitao je predsednik Srbije.

 

Dnevni Žurnal 

FOTO: Tanjug

 

Advertisements

error: