VRATIO SE OSMEH U BEOGRADU! Hiljade mladih studenata na mitingu protiv Vučića

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predizborni skup predsedničkog kandidata Saše Jankovića u Beogradu otvoril su oko 18 sati pevač Vlado Georgiev i voditeljka Tanja Vojtehovski koji su okupljene građane pozvao da na izborima u nedelju, 2. aprila, “promene sadašnje stanje u Srbiji”.

 

Nakon završenih govora krenuli u šetnju Terazijama, Trgom Nikole Pašića, Takovskom, Svetogorskom i Makedonskom, a potom se vratili na trg gde je miting i završen.

Obraćajući se građanima koji su ispunili Trg Republike i okolne ulice, Georgiev je ocenio da je vlast od Srbije napravila “sprdnju i lakrdiju” i da je došlo vreme da se to promeni.

Advertisements

Uz nastup dobošara, građani nose zastave s likom Saše Jankovića i s porukom “Za Srbiju bez straha”, kao i zastave s likom premijera Aleksandra Vučića na kojima piše “Gotov je”, javljaju naši reporteri sa lica mesta.

Mitingu na kojem nema stranačkih obeležja, prisustvovalo je rukovodstvo Demokratske stranke predvođeno Draganom Šutanovcem.

Programom mitinga je predviđeno da građanima govore ličnosti koje su podržale Jankovićevu kandidaturu, i da potom u povorci odu do Skupštine Srbije i zgrade Radio-televizije Srbije.

BLIC NOVINE

Advertisements

error: