VOZAČ TRAMVAJA: Poginuli čovek me je gledao izbezumljeno!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nagledao sam se svega za ovih 25 godina, koliko vozim u Gradskom saobraćajnom preduzeću “Beograd”, ali onog jadnog pešaka nikada neću izbaciti iz glave! Ne daj bože nikome takvu smrt. Kad sam išao prema njemu, video sam ga onako izbezumljenog. Napravio je korak ulevo. U jednom trenutku sam pomislio da je uspeo da se spase.

 

Ovako priča Zoran Melnik Kiza (55), vozač tramvaja na liniji 12, koji je u ponedeljak bio učesnik stravične nesreće na uglu Resavske i Krunske ulice u Beogradu, u kojoj je poginuo Slaviša Tešić (42).

 

Uprkos tragediji koja ga je zadesila, vidno potresen, Melnik je otvorio dušu i ispričao šta se tačno dogodilo.

Advertisements

– Tramvajem sam se nabio u tu zgradu. Više pešaka nisam video i mislio sam da je uspeo da izbegne vozilo. Posle nekoliko minuta, jedva sam smogao snage da izađem napolje. Seo sam na prvo sedište kako bih došao k sebi. Onda sam video njega, jadnička, kako leži. Ono je bila scena iz horor filmova. Tu mi je pao mrak!

 

Zoran kaže da je strašno kad ste nemoćni i ne možete ništa da učinite da izbegnete nezgodu.

“Svestan sam da nisam kriv. I svi mi kažu da nisam kriv! Ali džaba. Kad vidiš to i ne možeš da sprečiš… Čitam danas o njemu, o njegovoj porodici. Vidim da ima ćerkicu od dve godine. Mogu samo da mislim kako je njima. Mnogo mi je žao tog čoveka”, priča kroz suze Melnik.

 

 

KURIR.RS / FOTO: Panr

Advertisements

error: