VOJSKA SRBIJE UPOZORAVA: U našim kasarnama MAFIJAŠI i DILERI vežbaju pucanje!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Vojni sindikat Srbije, štiteći interese pripadnika koje zastupa i same Vojske Srbije, podneo je krivičnu prijavu protiv brigadnog generala V.Z. i potpukovnika N.D. zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu počinili krivična dela zloupotreba službenog položaja i sprečavanje prava na podnošenje pravnog sredstva.

 
Prijavljeni se sumnjiče da su tokom 2015. i 2016. godine, zloupotrebljavajući svoj službeni položaj i falsifikovanjem službenih evidencija kroz koje su prikazivali fiktivno ostvareno radno vreme, pribavili protivpravnu imovinsku korist i iznosu većem o d milion dinara. Oni se sumnjiče i da su u periodu od februara do juna 2016. godine, licima iz kriminogene sredine, javnosti poznatim kao Vučko, Sale Mutavi i Velja Nevolja, kao i drugim licima koji nisu pripadnici Vojske Srbije, omogućili da u vanradno vreme koriste strelište, naoružanje i municiju Vojske Srbije kako bi uvežbavali gađanja iz vatrenog oružja.

Advertisements

 

Pored navedenog na teret im se stavlja i sprečavanje pripadnika jedinica za koje su nadležni da dostavljaju, upućuju drugim organima i primaju akta u skladu sa pravilima upravnog postupka zbog čega deo pripadnika tih jedinica nije mogao da ostvari određena prava iz radnog odnosa, saopštio je Vojni sindikat Srbije.

Vojni sindikat Srbije, kao što je obećao, nastavlja sa borbom protiv nezakonitog rada i zlouotreba u redovima Vojske Srbije.

 

OPOZICIONAR.COM

Advertisements

error: