VOJSKA SRBIJE: Mladić koji je ubio psa je dobio OTKAZ!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kada je otišao iz Vojske Srbije nije razdužio uniformu zbog čega je pred Vojnim pravobranilštvom pokrenut postupak.

 

Nakon što je udruženje Levijatan objavilo snimak na kome se vidi mladić u vojničkoj uniformi kako brutalno muči nedužnu životinju, oglasilo se i Ministarstvo odbrane Republike Srbije, u čijem je saopštenju potvrđeno pisanje Espresa o identitetu bivšeg pripadnika Vojske Srbije.

 

Njihov odgovor za naš portal vam prenosimo u celosti:

“Na snimku koji ste nam dostavili reč je o bivšem pripadniku Vojske Srbije, P.I. iz Zlakuše kod Užica, kome je 17. marta 2017. godine, zbog povrede propisa o radu, prestala profesionalna vojna služba.

Tokom rada u Vojsci Srbije P.I. je bio agresovan i više puta opominjan zbog svog neprilagođenog ponašanja. Sa njim su obavljani razgovori, savetovan je, a kako nije mogao da se prilagodi radu u Vojci Srbije, prestala mu je vojna služba.

Advertisements

 

Kada je otišao iz Vojske Srbije nije razdužio uniformu zbog čega je pred Vojnim pravobranilštvom pokrenut postupak.

 

Ministartsvo odbrane i Vojska Srbije najoštrije osuđuju ovakve postupke i sve vidove nasilja nad životinjama. Pripadnici Vojske Srbije se prema psima i ostalim životinjama odnose humano i vode računa o njima.” -navodi se u saopštenju.

 

Da podsetimo, udruženje Levijatan objavilo je snimak koji se od juče rapidno širi društvenim mrežama, na kom se jasno se vidi i čuje kako bivši pripadnik Vojske Srbije, P.I., u vojnoj uniformi prilazi psu, mazi ga, a potom ga podiže i udara nogom u glavu.

 

ESPRESO.RS / FACEBOOK

Advertisements

error: