VOJSKA PORUČUJE VUČIĆU: Ne laži da smo sila, stanje je očajno sve se raspada!

Podeli vest sa drugima!
  • 5.4K
    Shares

Pripadnici Vojske Srbije, juče su po ko zna koji put bili zaprepašćeni i razočarani količinom neistina sadržanih u izjavi aktuelnog Premijera o stanju u Vojsci Srbije. Pitamo se koje je on države Premijer i koje vojske budući vrhovni komandant.

 

Pripadnici Vojske Srbije u potpunosti demantuju podatak da svi imaju po tri para čizama, naprotiv i dalje su na upotrebi one iz 1988-me tip JNA. Neistina je da poseduju više kompleta uniforme, a i ovu koju imaju nose preko svih rokova i normi upotrebe.

Današnja vežba u Nikincima, “Čelik 2017” nije ništa drugo nego visokobudžetni spot preduzeća Jugoimport SDPR, u kome su glavnu ulogu imale naše kolege zahvaljujući kojima je on u potpunosti uspeo.

Pitamo se kakva je to vežba vojske kojom komaduje neki gospodin Miloradović, a generali sede na klupi?

Prikazano visokosofisticirano naoružanje, oprema i oruđa, poput Miloša, Lazara, Vrapca, Nore, Alasa itd. samo su puste želje svakog od nas. Ništa od navedenog ne nalazi se u upotrebi Vojske Srbije i to je ono što poražava. Pitamo se šta je bio cilj ove nazovi, vežbe? Više nego očigledno da se neko debelo slaže, a ko?

Pripadnici Vojske Srbije ne mogu da poveruju u tako bezočne laži jer oni jedini i najbolje znaju kako danas izgleda vojska u Srbiji. Oni znaju kakve čizme i uniforme nose, u kakvim se vozilima voze, kakvu opremu imaju na upotrebi, kako se hrane oni pa i njihove porodice od bednih plata i ono što je zabrinjavajuće, znaju da ih je iz dana u dan sve manje. A teret ove nazovi vežbe izneli su upravo oni, njihovo znanje, elan i obučenost, dok ih još malo ima, i to čak i po ceni da je pojedincima zbog priprema ovog performansa bila uskraćena čak i krsna slava.

Dakle, ovako plasirane laži mogu biti usmerene samo ka obmanjivanju javnosti o tome da nam je u vojsci, pa i u policiji sve potaman i da nam niko ništa ne može, a da li je zaista tako ostaje da uskoro vidimo.

(vojnisindikatsrbije)