Voditeljka Rada Radenović se učlanila u SNS: Verujem Vučiću!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Radmila Rada Radenović, poznata voditeljka i novinarka, učlanila se u Srpsku naprednu stranku, a sada je otkrila koji su bili motivi za tu odluku.

 

Ona je za Alo kazala da godinama podržava politiku koju vodi rukovodstvo te partije i istakla da kod Aleksandra Vučića, lidera SNS-a i predsednika Republike Srbije, ceni odlučnost i nepokolebljivost.

– U Srpskoj naprednoj stranci su i moji mnogobrojni prijatelji i ja godinama podržavam politiku koju vodi rukovodstvo te partije. Podržavajući politiku koju vode, podržavala sam i njih direktno – kazala je ona na početku razgovora i dodala da se u SNS učlanila jer veruje u politiku napretka.

 

– Nepunih pola godina sam član stranke, pristupnica s moje strane je samo jasan znak kojoj Srbiji pripadam. Moja pristupnica je moje javno opredeljenje i mislim da u ovom trenutku ne postoji druga opcija – kazala je Radenovićeva, koja iza sebe ima izuzetno uspešnu karijeru u medijima.

 

Voditeljka nam je kazala da Aleksandra Vučića poznaje godinama i otkrila koje osobine ceni kod prvog čoveka Srpske napredne stranke.

Advertisements

 

– Kod Vučića sam oduvek cenila nepokolebljivost i odlučnost, to su po meni dve osobine koje bi trebao da poseduje svaki lider – navela je ona i dodala da se u tabor naprednjaka nije učlanila zbog fotelja i funkcija.

– Fotelja se zaslužuje, ona nikom ne pripada. Mislim da fotelja nije samo udobnost, već i odgovornost, a to ljudi često umeju da zanemare. Fotelje i funkcije sa sobom nose i određene odgovornosti i obaveze – kazala je Radenovićeva.

 

Upitana da li joj je neko od prijatelja zamerio što je ušla u Srpsku naprednu stranku, ona nam je kazala da nije.

 

– Niko nema pravo da mi to zameri, niti bih ja to dozvolila. To je apsolutno moj izbor. Prema mom mišljenju, svako treba i u tom smislu da se opredeli kao svestan građanin. Kao što imam sportski klub za koji navijam, tako imam i političku stranku koju podržavam – poručila je Radenovićeva.

 

 

AUTOR TEKSTA: ALO.rs / FOTO: Promo

Advertisements

error: