Voditelj RADOMIR POČUČA UŽIVO: Političari su bitange, sve rade PROTIV svog naroda!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Bivši televizijski voditelj i bivši portparol Protivterorističke jedinice MUP-a Srbije, bio je gost naše redakcije i tom prilikom pričao otvoreno o sebi, politici, Srbiji i još mnogo stvari…

 

Gost Espresa bio je kontroverzni Radomir Počuča, nekadašnji televizijski voditelj i bivši portparol Protivterorističke jedinice MUP-a Srbije. Jedan je od srpskih dobrovoljaca koji je otišao u Ukrajinu da se bori na strani Rusa i tada izazvao veliku pažnju medija zbog takve svoje odluke.

Sa Počučom smo razgovarali o njegovim planovima, kako sada gleda na svoj odlazak u Ukrajinu, šta misli o studentskim protestima, da li se kaje zbog svojih izjava upućenim organizaciji “Žene u crnom”, da li veruje nekom političaru, koji mu je najsimpatičniji, a kojeg mrzi. Takođe, otkrio nam je nam je da li mu nedostaje novinarski posao i još mnogo toga.

*Gde je danas i šta radi Radomir Počuča i kakvi su mu planovi?

– Radomir Počuča je trenutno u Beogradu, u Vlajkovićevoj 8. u prijatnom društvu. Radim ono što hoću. Trenutno sam nezapolsen sticajem okolnosti i što se tiče ekonomske situacije i zemlje i naravno zbog animoziteta vlasti prema meni i zbog mog animoziteta prema aktuelnoj vlasti. Inače, pre meseca dana postao sam predstavnik jednog blagotvornog fonda, Ruskog blagotvornog fonda za Srbiju. Fond se zove “Fond svetog knjaza Lazara” i baviće se kulturnim, obrazovnim i humanitarnim aktivnostima, razmenom među slovenskim zemljama, pravashodno između Srbije i Rusije radi bolje veze.

*Pojavili ste se na protestima i izazazvali veliku pažnju? Koji je tačan razlog vašeg pojavljivanja?

Advertisements

– Uvek sam bio i uvek ću biti kvalitetna opozicija lošoj vlasti. Vlast kad napravi dobar potez, svakako će imati moju podršku i moje odobravanja. S obzirom da sadašnja vlast radi sve suprotno od interesa srpskog naroda, naravno da ću da protestujem protiv toga, otvoreno, javno, iskreno i iz srca, znajući šta radim i zbog čega radim. Na ovim protestima sam se pojavio da bih u suštini video koga oni podržavaju, šta ne žele u svom životu, ali takođe i šta žele. Međutim, nisam naišao na fokus na tim protestima.

*Da li je organizacija protesta imala političku podlogu ?

– Naravno. Tu su i Jankovićevi i Vučićevi i drugosrbijanci i trećesrbijanci i petosrbijanci i šestokolonaši i petokolonaši. Svi su hteli sebi da daju neki značaj. I naravno, kad imaš previše začina u nekoj čorbi na kraju je i prospeš. Mi smo sada trenutno, Srbija kao Srbija, jedno veliko igralište, što obaveštajnih službi, što interesnih sfera, sve više u vazduhu miriše barut, svi pričaju o nekom ratu. Hoće ga biti, neće ga biti… U Rusiji sad najavljuju svojim medijima da će posle izbora na Kosovu, dole u Albaniji početi rat.
….

*Poštujete li nekog od političara u Srbiji?

– Od ovih sada u parlamentu, 99 odsto su notorne bitange.

*Šta kažeš onima koji te nazivaju nacošem?

– Prvo nek se informišu šta znači nacista. Kakav sam ja nacista, zato što sam rodoljub, nacionalista, onaj koji voli svoju zemlju. Ne volim svoju državu, jer su to sada poluge vlasti, koje treba da se štite, već svoj narod. Volim svoj narod. Zato sam se vratio iz Rusije, iako sam znao da ću imati problema. Međutim, spasilo me je poštovanje narod. Ne mogu tako da se zezaju sa mnom jer sam u fokusu naroda. Ja nisam kuče koje će da laje sa 2.000 km, iako su mi nudili azil.

ESPRESO.RS

Advertisements

error: