VODITELJ IVANOVIĆ BRANI LOKU: Dečko po imenu Rasta je totalni debil, to svi znamo!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ivan Ivanović stao je u odbranu svog prijatelja i saradnika Slobodana Nešovića Loke povodom tvrdnji i sumnje da je Loku navodno pretukao Stefan Đurić Rasta.

 

Voditelj se u svojoj emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” dotakao i ovog slučaja, a repera nije štedeo.

“Slobodan Nešović Loka se oglasio o napadu: ‘Rasta me je tukao zbog svog neznanja’. Nije znao da Loka nije znao da se brani… Sada sigurno razmišljate o ovome”, rekao je Ivan Ivanović publici i nastavio:

Advertisements

“Pa moja jedina dilema da li o tome da pričam večeras ili u ponedeljak, ali nešto mi se čini da je ponedeljak više dan za to. U svakom slučaju jasno vam je šta mogu da mislim o svemu tome. Dečko je prosto debil, treba imati razumevanja. Nije on kriv. U pitanju je sukob oko intelektualne svojine. Da bi razumeo intelektualnu svojinu, moraš imati nekog intelekta. Znači, dečko ne ispunjava ni te uslove. Kažem dečko, ne deda. Zna se ko je deda”, rekao je Ivanović i dodao:

“Tako da to će me mučiti tokom vikenda, pa ću u ponedeljak reći šta imam o tome. Lokica je u svakom slučaju mnogo bolje. Glavu mu nisu dirali, ko da znaju da radi na televiziji”, rekao je voditelj, kroz smeh.

 

IZVOR: KURIR

Advertisements

error: