VLASNIŠTVO

VLASNIČKA STRUKTURA

 

Elbar Investments   – Udeo vlasništva 10%

Roy Morgan Group  – Udeo vlasništva 90%

 

Elbar Investments je investiciona kompanija sa sedištem u Cirihu, Švajcarska. Kompanija se bavi investiranjem u IT sektor, blokchain industriju, razvijanje kriptovaluta ali i razvoj digitalnih medija. Kompanija je osnovana 2014. godine i posluje po sistemu “View per Call”, što označava strogu poslovnost i zatvoren krug klijenata.

 

Roy Morgan Group je američka investiciona grupa osnovana u Njujorku, 5th Avenue u martu 1993. godine. Sama kompanija započela je svoje poslovanje na berzi u Njujorku ali je situacija promenjena 2008. godine nakon izbijanja svetske krize.  

 

Od tada ova kompanija i investiciona grupa koja radi u izuzetno zatvorenom sistemu, bazirala je svoj domen poslovanja u razvoju veštačke inteligencije, blockchain industrije ali i razvoj digitalnih medija.

 

Roy Morgan Group je 1. marta 2018. godine i zvanično kupila 90% udela vlasništva portala Dnevni Žurnal  što je zapravo i prva takva investicija na prostoru Balkana.

2. maja 2018. godine zvanično je pušten i novi redizajnirani izgled sajta sa ciljem da vesti budu još brže i preglednije.

NAPOMENA:

Baš zbog poslovanja i u blokchain industriji, po prvi put vam predstavljamo i sekciju “KRIPTOVALUTE” gde ćemo detaljno da vas izveštavamo o svemu vezano za Bitcoin i ostale.