VLASNIK PINKA ODBRUSIO LIDERU DVERI Mitrović: Boško mogao bi u Zadrugu, ali već imamo majmuna!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Vlasnik Pinka Željko Mitrović oštro odgovorio lideru Dveri Bošku Obradoviću!

Pokret Dveri Boška Obradovića juče popodne izdao je saopštenje u kom se kaže da pod hitno treba zabraniti emitovanje rijalitija “Zadruga” jer postiče trgovinu ljudima!

Srpski pokret Dveri zahteva od REM-a da zabrani emitovanje rijalitija “Zadruga” jer se u njemu, navode, najgrublje krše prava deteta i osnovna ljudska prava. I to bi bilo tako da u “Zadrugu” nije ušlo mladunče majmuna! U saopštenju se navodi i da će u rijaliti učestvovati i beba i da se time “direktno i svirepo krše prava deteta”, kao i da je ovo eksplicitan primer “trgovine ljudima na koji niko ne reaguje”.

Vlasnik televizije Pink i idejni tvorac Zadruge reagovao je danas na ovo saopštenje Dveri.

– Poštovana gospodo iz Dveri!Kako je cela Srbija juče videla kako je jedan običan majmun ispao pametniji, mudriji ali i lucidniji od svih vas iz vaše cenjene partije, koja je istini za volju manja i od broja učesnika u rijalitiju “Zadruga” i sa sve kafe-kuvaricama moze stati u jedan malo veći kombi, želim da vam napišem i dam par dobronamernih saveta kako sledeći put ne bi bili predmet podsmeha cele Srbije! Prvo vi koji bi da ukidate, streljate i palite morate da znate da takve ambicije nemaju više ni životinje, a ni majmun koji je juče pokazao celoj Srbiji da je šarmantniji i pametniji od svih vas zajedno uključujući i vašeg nemuštog vođu Boška Obradovića koji još uvek onako uniformisano neinformisan, jeftino ulickan, nije razumeo da rijaliti programi postoje i u Nemačkoj i u Americi i u Rusiji i u Kini – napisao je Mitrović u saopštenju.

Advertisements

– Ja lično razumem da je Boškić nervozan jer su ga juče navukli kao majmuna i da je kao takav mogao da možda i uđe u “Zadrugu” u kategoriji primata, ali nažalost mi majmuna u “Zadruzi” već imamo tako da Boškić mora da se prvo dokaže da neće kao zadnja “Sojka” pisati saopšetenja o stvarima koje se nisu desile, a politički pridikovati onima koji svoje poslove u potpunosti usklađuju sa savremenim svetom! Ja takođe razumem da je termin “savremeni svet” za Boškića užasavajući, jer bi Boškić da pogasi i televizije i rijalitije i telefone i internet i novine i radio stanice i neistomišljenike, ali i sve ljude slobodnog duha, a posebno one koji vole životinje i na opšte zaprepašćenje svih zveri iz Dveri ne uvode ljudske bebe u rijaliti! – navodi se u saopštenju koje je potpisano sa “Željko Mitrović ljubitelj i ljudi i životinja”.

Izvor: Alo

Advertisements

error: