VLASNIK KURIRA RODIĆ: Zbranujem da se loše piše o predsedniku Vučiću od sada!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Svedoci smo da se sa Kurirom ponovo nešto dešava. Naravno jasno ej da ssu svi mediji tu da bi pravili profit pa je tako i vlasnik Kurira Aleksandar Rodić odlučio da se povine našem režimu.

Kako smo i ranije pisali došlo je do dogovora između ljudi iz Kurira i predstavnika režima, kako bi se prekinulo negativno pisanje o predsedniku Srbije. Novinari Kurira i portala Espreso, dobili su instrukcije da pišu o ostalim ministrima ali ida pojačaju napad na premijerku Anu Brnabić, ali da lično predsednika Vučića ne diraju.

Advertisements

Zanimljivo je da Kurir sada kada treba da napadne Vučića, umesto njegovog imena spominje generalizovanu reč: VLAST. Na taj način Kurir prividno ostaje opozicioni ali je u suštini pao nazad u medijski brlog kao i ostali.

Naš izvor napominje da je Rodić zadovoljan sa ovim dogovorom, jer je navodno odlučeno da ne plaća svoje dugove i poreze državi ali i Informer i Srpski telegraf su takođe prestali da ih spominju. Ujedno Kurir se priprema da podrži Vučića pred nadolazeće izbore u Beogradu.

 

Izvor: Dnevni Žurnal

 

Advertisements

error: