VESIĆ UŽIVO: Odgovaraćete svi koji ste upali u RTS!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Zamenik gradonačelnika Beograda i član Predsedništva SNS, Goran Vesić, pozvao je večeras građane Beograda da ostanu mirni i da ne nasedaju na provokacije Draga Đilasa i Boška Obradovića.

 

– Oni žele nasilje i krv na ulicama našeg grada – rekao je Vesić za Studio B i objavio na svom Fejsbuk nalogu i naveo da njih dvojica, kao i svi oni koji su večeras nasilno ušli u zgradu javnog servisa odgovarati za to, u skladu sa zakonom.

 

– Nasilni upad ovih huligana u zgradu javnog servisa uništavanje državne imovine i pretnje novinarima koje su večeras organizovali Đilas i Obradović, scene su za koje smo verovali da se u Beogradu nikada više neće ponoviti. Beograd nije zaslužio da ga ovi huligani uništavaju – rekao je Vesić.

Advertisements

Mi smo slobodna zemlja u kojoj svaki građanin ima pravo da javno pokaže svoje mišljenje ali nasilje koje su večeras demonstrirali Đilas i Obradović je neprihvatljivo, rekao je Vesić.

 

Večeras su pokazali za kakve se medijske slobode oni zalažu jer su pretili novinarima koji misle drugačije kao i kako zamišljaju Srbiju kojoj bi, ne daj Bože vladali, u kojoj bi svako ko misli drugačije bio izložen linču.

– Đilas i Obradović su pokazali večeras da je njihova jedina politika koju nude građanima nasilje i haos. Da li je to nasilje prema ženama, prema neistomošljenicima ili prema novinarima kao večeras njima je manje važno – kazao je Vesić.

 

N1 SRBIJA

FOTO: TANJUG

 

Advertisements

error: