VESIĆ PRETI: Tužiću svakoga ko me nazove lopovom!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Vesić je podneo tužbu Prvom osnovnom sudu u Beogradu zato što ga je, kako navodi, Božović “javno uvredio, ostramotio i ocrnio”.

 

Gradski menadžer Goran Vesić tužio je predsednika beogradskih demokrata Balšu Božovića na ime naknade nematerijalne štete u iznosu od milion dinara za “pretrpljene duševne bolove zbog povrede časti i ugleda”.

Balša Božović je na sudu izjavio kako nikakvi pritisci i uvrede koje kako kaže svakodnevo dobija ga neće sprečiti ni “ućutkati” da građani saznaju istinu.

– Meni je važno da građani znaju da neću prestati da radim u njihovom interesu. Ne samo kad je u pitanju jelka koja košta 83 hiljade evra, već i za sve nelogične projekte u ovom gradu, rekao je Božović.

Advertisements

 

On je dodao kako Vesić treba da brine o svom duševnom bolu, dok će on brinuti o duševnom bolu građana.

U tužbi Goran Vesić navodi nekoliko mojih izjava, medijskih naslova…On se oseća povređenim. Ja sam samo tražio da se sazna istina zašto je neko pokušao da na nelogičan način uzme 83.000 evra. Živimo u zemlji u kojoj se dešavaju mnogo gore stvari nego ova priča sa jelkom. Nisam siguran da je sud presudio i kada su bili u pitanji veće kriminalne radnje i kada su bili izgubljeni životi. Ja nisam radio ništa iz svog ličnog interesa, a Vesić ima lični interes da od mene uzme milion dinara.

 

KURIR / REPUBLIKA.RS / TANJUG

Advertisements

error: