Vesić: Onima kojima smetaju jarboli, neka kače albansku zastavu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Sednica Skupštine grada Beograda počela je danas nešto pre 11.00 iako je bila zakazana za 10 sati, a na dnevnom redu je rebalans budžeta grada i drugi predlozi odluka iz oblasti ekonomije i urbanizma.

 

Na pitanje novinarke N1 o tome da li misli da je jarbol na Ušću od 400 miliona dinara potreban, Vesić je rekao da će se srpska zastava u Beogradu vijoriti, a onda je “potkačio” lidera opozicije Dragana Đilasa porukom da kada dođe na vlast može da okači zastavu Albanije ako hoće.

Politika SNS-a je da se srpska zastava vijori u Beogradu, rekao je Vesić i dodao da će se posle konkursa znati koliko će tačno koštati jarbol na Ušću.

 

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević je za N1 rekao da kada se budžet vodi domaćinski ima para i za jarbol.

Advertisements

 

 

„Pitate me da li je u redu da se srpska zastava vijori u Beogradu? Imamo, zaradili smo 400 miliona dinara za srpsku zastavu u Beogradu“, rekao je Nikodijević novinarima.

Odbornik Pokreta slobodnih građana Rade Veljanovski rekao je novinarima da sednica kasni sat vremena, kao i prošla sednica jer vlast Skupštinu grada smatra svojim vlasništvom i „da tu može da se ponaša kako hoće“.

 

 

On je rekao da je materijal stigao mimo Poslovnika, koji predviđa da materijal stigne sedam dana pre sednice i da se to pravda time da je štamparija poplavljena, kao i da se na taj način onemogućava konstruktivan rad Skupštine.

 

 

AUTOR TEKSTA: N1 SRBIJA / Tanjug

Advertisements

error: