Vesić: Noću se šetam po Trgu gledam ko šta radi

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Autorka i voditeljka Verica Bradić sa svojim gostima i pratiocima na društvenim mrežama i večeras bira najvažniju objavu nedelje na Tviteru, Fejsbuku i Jutjubu.

Gosti emisije Hit tvit koja se emituje na TV Pink su Vojislav Šešelj, lider radikala, Aleksandar Stevanović, kopredsednik Stranke moderne Srbije i Goran Vesić zamenik gradonačelnika Beograda

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić istakao je da je gondola samo jedan od projekata jer u Beogradu ima mnogo projekata.

 

– Pogledajte nove bulevare koji se grade, pogledajte bulevare koje smo rekonstruisali. Pogledajte sta se sve gradi u Beogradu. Beograd se nikada nije razvijao kao sada – reako je Vesić i dodao da je Beograd u protekloj godini zaradio 800 miliona evra od turizma.

Advertisements

 

Govoreći o kockama na Trgu Republike, Vesić je rekao da nije spavao noćima zbog toga.

– Oni sve to rade o svom trošku, presložiće svaku kocku – rekao je Vesić i dodao da se greške događaju kada radite, i dešavaće se i dalje kad radimo. Verujte mi i noću šetam po Trgu gledam kako se radi i da li rade dobro.

 

– Predsednik Vučić mi je rekao da im kažem da isprave grešku- dodao je on.

– Uvek sam spreman za svaku grešku da budem lično odgovoran. Trudim se da svaki posao ispratim do kraja – dodao je Vesić.

 

Pink.rs

Advertisements

error: