VESIĆ: Ne zanima me cena ukrasa, Beograd lepo svetli

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da su reči predsednika države tačne, te da će Beograd u narednim godinama i više ulagati u deokaraciju i sređivanje pred velike svetske praznike, kako bi se privukli turisti.

 

Vesić ironično kaže da su cene i dogovori deo posla Skupštine grada i kompanija koje su zadužene to i da njega lično više ne zanima fokus na cenu ukrasa već na to da li su oni kvalitetni i u funkciji u gradu.

Znate mene to više ne zanima. Fokus se stavlja uvek na cenu a ne na to da li je to što je kupljenu u funkciji. Prethodna vlast je trošila pare iz gradskog budžeta na nešto što posle i ne postave uopšte. Nije bilo ni ukrasa ni sređenih gradskih površina ali su zato redovno vadili pare na konto izgovora ulaganja u to – rekao je Vesić.

Advertisements

 

Zamenik gradonačelnika potvrdio ej da je u neprestanom kontaktu sa gradonačelnikom kao ida su zajedno obišli dobar deo grada u nameri da provere lično kako je Beograd okićeni i da li svetli. A svetli, kaže Vesić.

Inače sam Vesić je prethodnih dana bio u ozbiljnim verbalnim sukobima sa liderom opozicije Draganom Đilasom i to upravou gradskoj Skupštini.

 

Dnevni Žurnal / FOTO: Tanjug

 

Advertisements

error: