VESIĆ: N1 televizija sramotno izveštavala o upadu u RTS!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Trenutak kada huligani napuštaju zgradu Javnog servisa, koju su prethodno uništavali i u kojoj je Đilas pretio novinarima i urednicima da ih je “sada 50 a da će ih doći 50 hiljada” da ih linčuju, najbolje pokazuje koliko su srećni jer su napravili još jedan problem u zemlji.

 

Formalna organizatorka protesta, Jelena Anasonović, koja je samo Đilasova marioneta, uz osmeh pravi selfi sa policijom da bi samo koji minut kasnije pred novinarima zabrinuta davala izjave kako je navodno “pretučen jedan od organizatora protesta” i pozivala građane da lažno prijavljuju policiju i izmišljaju grubost.

Advertisements

 

Na slici je nasmejani Dragan Đilas u trenutku kada izlazi sa RTS srećan jer je sinoć prevario svoje kolege Jeremića i Lutovca, i sam ušao u televiziju pokazavši im ko im je šef ali i zadovoljan jer je bio u zgradi u kojoj je, dok je bio na vlasti od 2004-2013. godine, okrenuo 70 miliona evra trgujući sa reklamnim sekundama! Ne upada Đilas u RTS da se bori za slobodu medija već da se ponovo dočepa reklamnih sekundi.

Ima li većeg licemerja od toga da Đilas govori o slobodi medija? Da o tome priča osoba koja je od 2004-2013. prema zvaničnom izveštaju Saveta za borbu protiv korupcije upravljala medijima u Srbiji i osoba koja je kao državni funkcioner bila suvlasnik jednog dnevnog lista!? Dok je Đilas vladao Srbijom reklamu niste mogli da platite ako ne ide preko njegove firme! I sada će on da priča o slobodi medija.

 

REPUBLIKA.RS

FOTO: TANJUG

 

Advertisements

error: