Vesić: Mislim da su mi Đilas i Bastać ukrali kovertu sa parama

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nažalost, u napadu Đilasovih plaćenika na mene i druge posetioce promocije neko od njegovih kriminalaca, mene ne bi začudilo da je to bio Bastać, oteo je iz ruku devojke koja je prodavala knjige kovertu za 62.000 dinara.

 

Goran Vesić, pomoćnik gradonačelnika Beograda, sinoć je održao promociju knjige o Beogradu, a demonstranti predvođeni Markom Bastaćem su ga nakon ovog humanitarnog događaja napali i vređali.

Vesić se na Fejsbuku još jednom osvrnuo na ovaj događaj, tvrdeći da su bataćevi ljudi oteli kovertu sa novcem od devojke koja prodaval knjige.

– Na promociji moje Knjige o Beogradu, sinoć prodate su 202 knjige. To znači da smo prikupili 202.000 dinara za lečenje malog Filipa Ivanovića iz Smedereva pošto je sav prihod od prodaje bio namenjen za lečenje ovog dečaka, koje je započeto.

Advertisements

 

Nažalost, u napadu Đilasovih plaćenika na mene i druge posetioce promocije neko od njegovih kriminalaca, mene ne bi začudilo da je to bio Bastać, oteo je iz ruku devojke koja je prodavala knjige kovertu za 62.000 dinara. Tako su Đilas i njegovi plaćenici ukrali 62.000 dinara za lečenje deteta.

 

Tako je danas na račun malog Filipa uplaćeno 140.000 dinara. Ono što su Đilasovi plaćenici oteli ja ću lično da uplatim od moje plate do petka tako da će dete dobiti sve pare.

 

Zgrožen sam time što su uradili Đilasovi banditi, a njemu mogu da poručim da se nadam da zna dobro šta naš narod kaže za takve slučajeve za šta se koriste tako ukradeni novac – napisao je Vesić.

 

Republika.rs

Foto: Espreso Mix

Advertisements

error: