VESIĆ: Dragan Đilas nije političar nego obična secikesa

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Član Predsedništva SNS, Goran Vesić, zapitao je danas da li je moguće da su sve laži, bes i protesti Dragana Ðilasa samo zbog toga što je ostao bez nelegalne garaže i što nije sa svojim mentorom Šolakom uspeo da kupi dve televizije.

U izjavi medijima, povodom tvrdnje Ðilasa da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, tokom boravka u Abu Dabiju spavao u hotelu u kojem jedna noć košta 10.000 evra, Vesić pita da li je moguće da je tajkun Ðilas toliko nesrećan zato što više ne moze da otima i puni džepove.

 

– Razumemo da pati što ne može još pola milijarde evra da nakrade, da mu je teško zbog toga što je ostao bez dve televizije. Sve to razumemo, jer on je tajkun koji narod doživljava kao ovce za šišanje, a noću umesto ovaca, broji keš da lakše zaspi. Pravi tajkun – naveo je Vesić.

Advertisements

 

Ali, da toliko besmislenih laži iz njega izbija svaki dan zbog otetog protivpožarnog prolaza, to nam govori nešto drugo, smatra Vesić.

– Nije Ðilas nikakav tajkun. Ne. On se preobogatio jer mu je to omogućila njegova ekipa koja je bila na vlasti i s njim delila profit, razni Jeremići, Dušan Petrović i slicno. Ali to što Ðilas rida suze zbog jednog protivpožarnog prolaza, to nam govori da on nije nikakav opasan kalibar. Dragan Ðilas je jedna obična secikesa. A narod takve najviše prezire – zaključio je Vesić.

 

INFORMER.RS / FOTO: Tanjug

 

Advertisements

error: