VESIĆ: Đinđić da je živ radio bi zajedno sa Vučićem

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Zoran Đinđić bi danas bio onoj strani na kojoj se rešavaju problemi i sprovodio ono o čemu je sanjao, kratko i jasno – bio bi sa Vučićem, ocenio je u intervjuu za današnji Kurir zamenik gradonačelnika Beograda i nekadašnji funkcioner Demokratske stranke Goran Vesić.

 

Uoči 12. marta, godišnjice ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića, Vesić je rekao da bi nekadašnji šef Demokratske stranke danas bio „s onim ko je hrabro otvorio pitanje Ksoova i Metohije“.

 

Đinđić bi, kako za Kurir tvrdi Vesić, bio na „onoj strani koja pregovara o članstvu Srbije u Evropskoj uniji, na strani koja sprovodi ekonomske i društvene reforme, sa onima koji se bore za svaku stranu investiciju, za nova radna mesta i zbog kojih je Srbija ponovo poštovana u međunarodnoj zajednici“.

Advertisements

Objavljujući fotografije iz perioda kad je Goran Vesić bio član DS i Đinđićev saradnik, Kurir navodi Vesićevu ocenu da bi Đinđić danas bio s Vučićem „koji danas prolazi istu satanizaciju kroz koju je on prošao“ zbog Kosova 2002.

Vučića danas, kako za Kurir tvrdi Vesić, napadaju „isti oni koji su napadali Đinđića – nevladine organizacije samoproglašeni eksperti, ‘nezavisni’ mediji“ i „koga isti oni nacionalisti proglašavaju izdajnikom“.

 

„Ono što danas u Srbiji rade predsednik Republike i Vlada ono je što je Đinđić započeo na početku ovog milenijuma. Zato bi bio tu“, ocenio je Vesić za Kurir.

 

KURIR.RS

FOTO: Tanjug

 

Advertisements

error: