VEROVALI ILI NE! OVAJ ČOVEK Zoran Babić biće šef beogradskog aerodroma „NIKOLA TESLA”

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Naprednjak iz Vrnjačke Banje biće postavljen za direktora Aerodroma „Nikola Tesla“, dok će sadašnji čelnik tog preduzeća upravljati „Koridorima Srbije“

 

Na čelo Aerodroma „Nikola Tesla“ biće postavljen naprednjak Zoran Babić, dok će dosadašnji prvi čovek tog preduzeća Saša Vlaisavljević biti imenovan za direktora „Koridora Srbije“, saznaje Kurir.

Advertisements

Prema rečima našeg dobro obaveštenog izvora, oni bi uskoro trebalo da preuzmu te funkcije.
– Vlaisavljević je uspešno vodio Aerodrom „Nikola Tesla“, a na čelu „Koridora“ potreban je upravo jedan takav čovek. Zato je izbor pao na njega, mada je tu bilo još nekih predloga. Što se tiče Babića, koga već vide kao njegovog naslednika, za mnoge je to iznenađenje. Zato Babiću neće biti lako da nastavi tamo gde je Vlaisavljević stao. Pored toga, on nikada nije vodio tako velik sistem, pa ćemo videti kako će se snaći – kaže naš sagovornik.

Juče smo pozvali Babića da prokomentariše naša saznanja, ali nismo uspeli da ga dobijemo. Vlaisavljevićev mobilni nije bio dostupan, a kako smo nezvanično saznali, trenutno koristi slobodne dane i više se neće vraćati u fotelju direktora Aerodroma.

 

IZVOR: KURIR.RS

Advertisements

error: