VELJKO: Bijem za Arkana, hoću da budem simbol srpstva!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Spektakl u Jagodini obeležio je i Veljko Ražnatović (21) u profi boks-meču, a treću pobedu u karijeri odneo je već u drugoj rundi nakon što je nokautirao Italijana Danila Staćonea. Pre njega, pali su i Hrvat i Bugarin. U razgovoru za Srpski telegraf, Veljko je otkrio da svaku pobedu posvećuje pokojnom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu, kao i da se njegova majka Ceca ne usuđuje da prati uživo borbe.

 

RADIM NA PRINOVI
– Nadam se da me otac gleda sa neba, da se smeje, da je ponosan… I Ceca je sada najsrećnija majka na svetu, prvi put je gledala uživo na televiziji. Mada, teško da će nekada doći… – ističe Veljko.

Iz prvih redova Arkanovog naslednika je bodrila brojna rodbina, među kojima je bila i devojka Bogdana Rodić.

Advertisements

 

– Ona mora da poljubi obe rukavice pred svaki moj meč za sreću. Sada konačno idemo na odmor i radimo na prinovi – kaže Veljko uz osmeh.

 

Ono što mladog srpskog boksera čini posebno ponosnim je to što predstavlja svoju zemlju.

– Divno se osećam što sam pred svim ovim Srbima pobedio, pred ovom braćom. Želeo bih da postanem simbol srpstva i kroz nešto ovako plemenito kao što je sport u najboljem svetlu predstavljam Srbiju. Kada čujem “Marš na Drinu” kada izlazim u ring, osetim struju kroz telo i voleo bih da me uvek ta pesma prati – dodao je Veljko.

 

INFORMER.RS

Advertisements

error: