VELIMIR ILIĆ: Vreme je da napustim koaliciju sa SNS, Vučiću doviđenja sad!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Lider Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je da više nema šta da traži u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom i da više nema o čemu da priča sa premijerom i liderom SNS Aleksandrom Vučićem.

– Ništa im ne dugujem, a nemam više o čemu da pričam ni sa Vučićem. Mi smo imali dogovor a on ga je prekršio- rekao je Ilić za list Danas.

Lider NS, koja je koalicioni partner SNS, rekao je da je sa Vučićem imao dogovor da će biti postavljen na mesto direktora Koridora Srbije.– Imali smo dogovor da ću ja voditi Koridore Srbije i da ću tu funkciju da preuzmem sedam dana nakon formiranje Vlade. Od tada je prošlo sedam meseci i od tada stalno izbegavaju da me puste da uđem u Koridore Srbije- rekao je on.

Advertisements

Upitan o odluci poslanice i doskorašnje potpredsednice stranke Dubravke Filipovski da napusti NS, Ilić je odgovorio da je ona „jednom nogom bila u SNS, a drugom u NS“.

– Cinculirala je s naprednjacima. Ja hoću čistu situaciju u stranci. Prebrojaćemo se koliko nas ima, ali neka to budu ljudi koji su isključivo za NS- rekao je Ilić.

 

 

(Izvor: Beta)

Advertisements

error: