VELIKI “PATRIJOTA” – Marko Đurić spiskao 4,9 miliona na vožnju helikopterom

Podeli vest sa drugima!

Đurić uvek leti helikopterom do Raške, gde ga čeka vozač Vlade Srbije koji je došao iz Beograda (?!), i nastavljaju put do Kosovske Mitrovice, a sat vremena vožnje letelicom MUP košta 120.000 dinara.

 

BEOGRAD – Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić, otkako je izabran na ovu funkciju, 17 puta je išao u južnu pokrajinu, a kako je uvek za odlaske koristio helikopter MUP, prosta računica pokazuje da je to građane Srbije koštalo čak 4,9 miliona dinara!

 

Naime, kako je Kurir već pisao, Đurić uvek leti helikopterom do Raške, gde ga čeka vozač Vlade Srbije koji je došao iz Beograda (?!), i nastavljaju put do Kosovske Mitrovice, a sat vremena vožnje letelicom MUP košta 120.000 dinara. Let do Raške traje 1,20 minuta, a kad se tome dodaju troškovi goriva za automobil, građane Srbije jedan Đurićev odlazak na KiM košta oko 290.000 dinara. Prema podacima na sajtu Kancelarije za KiM, Đurić je 17 puta išao tamo, što znači da je potrošio 4.900.709 dinara.

 

Da je išao samo automobilom do Kosovske Mitrovice, put bi koštao 35 puta manje – 140.709 dinara. Đurić ni juče nije odgovorio na pozive niti pitanja Kurira.

 

Autor: Biljana Bojić, Foto: Dragan Kadić

error: