VEĆ SVE PUCA! Raspada se plato kod Slavije, čija je odgovornost?

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Beograđani sa sve većim čuđenjem posmatraju novoizgrađeni plato kod Slavije. Samo četiri meseca pošto je izgrađen, nalazi se gotovo u stanju raspada.

 

Gradski menadžer Goran Vesić za N1 kaže da će brojna oštećenja i popucale betonske ploče frima MBA “Ratko Mitrović” moraće da popravi o svom trošku, a ukoliko to ne uradi, sekretarijat za investicije koji je naručilac posla naplatiće to iz bankarske garancije.

Novi vidikovac na Slaviji s kog “puca” pogled na fontanu i na kome puca sve ostalo, i bukvalno.

“Ko je tu kriv? To je neko polupao valjda?”

 

Zbog nekog su popucale betonske ploče, neko je ostavio kablove da vire i zaštitnu tkaninu da još visi sa stubova za rasvetu. Ali taj neko nije vandal. Već izvođač radova.

Advertisements

“Ovo je površno i loše. Ja sam razočaran. Bezmalo fušeraj onaj tradicionalni”.

 

“Užas, u ovoj Srbiji je katastrofa. Jedino ovu fontanu što su sredili, svaka im čast”.

“Ne samo ovde, nego svuda je po gradu ovako “š” kvaliteta urađeno. Odvratno! Može neko da se spotakne o ove pločice, strašno loše odrađeno katastrofa, ali zaista iskreno govorim”, kažu građani s kojima smo razgovarali.

Dok građani sležu ramenima, glavni i odogovorni za ovako odrađen posao – ćute. Radove na novom platou na Slaviji izvodilo je građevinsko preduzeće MBA “Ratko Mitrović”. Na pitanje zbog čega se tek izgrađeni plato već raspada, direktor niskogradnje Ilija Đorđević u kratkom telefonskom razgovoru odgovorio je da ne zna i uputio nas na investitora – gradski sekretarijat za investicije.

 

n1 srbija

Advertisements

error: