VANREDNO STANJE U POLICIJSKOJ STANICI: Policajac prodao heroin vredan 40.000 EVRA

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Istražuje se kako je Ivan Melenković, službenik MUP u Boru, došao do ključa policijskog sefa i zašto je za male pare prodao veliku količinu narkotika.

 

Ivan Melenković (34) iz Policijske uprave u Boru, koji je uhapšen zbog sumnje da je iz metalne kase u kojoj se čuvaju oduzeti narkotici ukrao dve kilograma heroina i prodao ovu drogu za samo 2.000 evra, iako ona na ulici vredi više od 40.000 evra!

 

U zgradi borske policije od preksinoć je vanredno stanje. Proverava se papirologija, u toku su informativni razgovori sa zaposlenima, proverava se dokumentacija, kao i raspored rada u svim sektorima, nadzorne kamere… Istražuje se kako je nestala droga i ko je sve umešan u krađu.

 

Kumovske veze

– Ivan Melenković, pretpostavljamo, nije mogao sam da ukrade dva kilograma heroina. Očigledno da mu je neko dao ključ od sefa. On je radio u voznom parku, ali i kao domar. Imao je ključeve od kancelarija, ali nikako od sefa u kome se čuvaju zaplenjeni narkotici – kaže izvor Kurira. Inače, Melenković je, prema priči dobro obaveštenog izvora Kurira, navodno u kumovskim vezama sa bivšim šefom policije, koji je inače zet ministra Branka Ružića.

Advertisements

 

– Jedan gram čistog heroina na ulici košta oko 20 evra. Znači, Melenković je dva kilograma prodao za 2.000 evra, a njegova ulična vrednost iznosi 40.000 evra. To dokazuje da je bio u velikoj žurbi, verujemo da je imao pomagače – kaže izvor blizak istrazi.

 

Šok u stanici

Nadležni u borskoj policiji otkrili su da nedostaje heroin u sefu, pa je urađen popis zaplenjenog narkotika.

– Bili smo u šoku! Nikada nam nijedan gram marihuane, a kamoli skuplje droge nije nedostajao kod popisa. Odmah smo reagovali – kažu naši sagovornici.

Više javno tužilaštvo sinoć je saslušalo Melenkovića. Podsetimo, u istoj akciji uhapšeni su i D. S. (25) iz Bora i S. S. (32) iz Novog Sada zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

 

KURIR

Advertisements

error: