UZMI IM SVE PARE MAJSTORE! Miroslav Mišković tužio INFORMER i Vučićevića za 100,000 evra!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Tajkun Miroslav Mišković, vlasnik “Delte” koji je prvostepenom presudom osuđen na pet godina robije zbog utaje poreza i novčanu kaznu u iznosu od osam miliona dinara, tužio je Informer zbog objavljivanja informacije da je glavni finansijer predizborne kampanje dosovskog NATO kandidata Vuka Jeremića!

Mišković od naše redakcije zahteva da mu isplati 12.300.000 dinara na ime pretrpljenog duševnog bola!?!

Pritisak na medije

Ovo može biti pritisak na medije, a liči i na predizborni trik kojim Mišković želi da se ogradi od politike
Svetozar Vujačić, advokat.

Advertisements

“Navedene informacije su neistinite, senzacionalističke i zlonamerno prenete. Ovim informacijama tužilac se predstavlja javnosti kao čovek koji se navodnim finansiranjem političke kampanje Vuka Jeremića, ali i ostalih kandidata za predstojeće predsedničke izbore u Srbiji želi umešati u političku vlast u državi i tako uticati i na postupak koji se protiv njega vodi pred Specijalnim sudom u Beogradu. Objavljivanjem netačnih informacija, tuženi čini nenadoknadivu štetu tužiocu u svim sferama života, a posebno na socijalnom i poslovnom planu, jer je tužilac konstantno primoran da svojim poslovnim partnerima i ljudima iz njegovog okruženja objašnjava da takve tvrdnje nisu istinite”, navodi se Miškovićevoj tužbi protiv našeg lista.

Advokat Svetozar Vujačić, s druge strane, kaže da je svačije pravo da nekog tuži, ali je pitanje koliko je tužba osnovana.

INFORMER

Advertisements

error: