UŽIVO U EMISIJI! Novak Đoković plakao zbog migranata iz Sirije

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Najbolji srpski teniser je gostovao u emisji kod Luisa Housa i tom prilikom govorio o izbeglicama, o NATO bombardovanju, detinjstvu, užasima rata.

 

Novak Đoković je trenutno u Beogradu, gde u krugu porodice proslavlja krsnu slavu Aranđelovdan. Međutim, pre nego je došao u rodni grad najbolji srpski teniser je gostovao u radio emisiji kod Luisa Housa.

 

Najbolji srpski teniser je u toj emisiji govorio o sebi i svojoj karijeri, humanitarnom radu, a u jednom trenutku nije mogao da zadrži emocije i zaplakao je.

 

Bilo je to u trenutku kada je govorio o poseti izbegličkom kampu u Beogradu.

Advertisements

– Stotine hiljada izbeglica je prošlo kroz Srbiju na putu ka Nemačkoj, Austriji, većim zemljama, bili smo im na putu. Izgubili su svoje porodice, kuću, dom, tražili su krov nad glavom. Išao sam da posetim jednu od tih lokacija u Beogradu, u pitanju je bio jedan hotel. Mogao sam da pretpostavim šta me čeka, ali čim sam ušao osetio sam jake emocije. Bol, nesigurnost, tuga – počeo je priču Novak.

 

– Otišao sam u deo gde su bila deca, posmatrao sam ih, jedan od volontera mi je rekao da im se pridružim. Nisam znao kako da reagujem, hteo sam da budem sa njima, ali ne da im remetim taj prostor. Počeli smo da se igramo i posle desetak minuta me je neko iz UNICEF-a potapšao po ramenu. Došla je majka devojčice sa kojom sam se igrao, imala je oko dve-dve i po godine i rekla joj “Vreme je da idemo”. Pomislio sam “Gde, šta će se dogoditi? – pričao je Đoković i onda više nije mogao da izdrži, suze su same krenule.

 

ESPRESO.rs

Advertisements

error: