UŽASNO! SVETSKI ANONIMUSI upozoravaju: Pripremite se za 2018. kreće 3. Svetski rat!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Hakerska grupa Anonimusi objavila je video u kojem tvrde da će do Trećeg svjetskog rata doći sledeće godine i to zbog tenzija na korejskom poluostrvu.

 

“Pripremite se za ono što dolazi”, upozorili su u videu koji su objavili na YouTube-u, i dodali kako će Treći svjetski rat biti “globalno razarajući, kako na sredinu, tako i na ekonomskom nivou”, prenosi Index.hr. Ova grupa poručila je u video poruci da “svi znakovi rata koji se priprema na korejskom poluostrvu izlaze na vidjelo”. “Gledamo kako svaka zemlja povlači svoje strateške poteze, ali za razliku od prethodnih svjetskih ratova, iako će biti vojnika na tlu, ova borba će biti žestoka, brutalna i brza. Ovo je stvarni rat s globalnim posljedicama, u koji su uvučene tri velesile.

Advertisements

 

Druge nacije biće prisiljene da biraju stranu”, poručili su Anonimusi. Ova grupa je u videu citirala izvještaje u kojima Kina govori svojim građanima da napuste Sjevernu Koreju, nedavna testiranja balističkih raketa od strane SAD, kao i slanje vojske SAD u Australiju. “Kinezi očajnički žele da izbjegnu rat. Samo ove nedjelje kineski zvaničnici su SAD i Sjevernoj Koreji, nakon brojnih pokušaja smirivanja tenzija, rekli da se smire i prestanu da iritiraju jedni druge. Pragmatični Kinezi polako gube strpljenje”, navodi se u videu. Kako su naveli, signal za to je i što je američki predsjednik Donald Tramp pozvao filipinskog predsjednika Filipa Dutertea, kako bi video da li su na istoj strani.

“Ipak, čak je i Duterte savjetovao Trampa da se kloni Kim Džong-una. Pripremite se za ono što slijedi”, poručuju Anonimusi.

 

IZVOR: NEZAVISNE.net

Advertisements

error: