UŽAS U SRBIJI! Turistkijna iz Kine pronađena obešena u šumi

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

UŽICE – Sve nade su pale u vodu kada je u utorak uveče na Tari je pronađeno beživotno telo kineske državljanke Džu Sinjue (21) kojoj se krajem juna izgubio svaki trag u Bajinoj Bašti, nadomak pomenute planine.

 

Prema prvim podacima iz istrage, nesrećna devojka je izvršila samoubistvo, pronađena je obešena o drvo u šumi, ali će rezultati obdukcije pokazati tačan uzrok smrti.- Telo je pronađeno oko 30 metara ispod puta koji povezuje Mitrovac i Perućac. Na njemu nije bilo vidljivih povreda, zveri kojih na Tari ima puno, ga se nisu dokopale – rekao je Novostima izvor iz istrage, sugerišući da je telo dugo stajalo u šumi pre nego što je pronađeno.

Advertisements

 

Telo su posle prijave prolaznika pronašli čuvari Nacionalnog parka Tara, zajedno sa nekoliko kineskih državljana koji su bili uključeni u potragu koja je trajala tri meseca.Da je kineska državljanka nestala, MUP Srbije obavestio je javnost 25. jula, prosledivši medijima informaciju da je ona poslednji put viđena u Bajinoj Bašti 29. juna, kao i fotografiju koje ja mogla pomoći u potrazi.

 

Istu informaciju prosledila je i ambasada Narodne Republike Kine, uz molbu da javi svako ko ima neka saznanja o njenom daljem kretanju.Više javno tužilaštvo u Užicu naložilo je obdukciju koja će pokazati da li je nesrećna devojka presudila sebi, kao što se pretpostavlja, na osnovu tragova pronađenih u šumi pored puta Mitrovac – Perućac.

 

Kurir.rs

Foto: MUP Srbija

Advertisements

error: