UŽAS U SRBIJI! Pretukli ženu od 88 godina i ukrali joj 3000 dinara

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Teta Amalka (88), kako komšije zovu omiljenu baku u subotičkom selu Radanovac, brutalno je pretučena i opljačkana tokom noći između petka i subote u svom domu.

 

Po celom telu i glavi ima masnice i podlive. Nesrećna žena je rekla da se tokom batinanja osećala kao da će umreti. Dvoje lopova odneli su 3.000 dinara.

 

Ujutru je ipak imala snage da ode na posao u mlin, gde radi sa sinom poslednjih 30 godina. Tragovi batinanja su vidljivi oko njenih očiju. Masnica ima i na rukama, na kojima su vidljivi plavi, zeleni i ljubičasti tragovi.

Kako je rekla, sve je boli. Probudila se tokom noći iz sna, ispričala je, uz zvuk razvaljivanja vrata. Oko 2 časa ujutru, dve nepoznate osobe provalile su u njenu kuću, utrčale u sobu gde je spavala i odmah počele da je tuku. Incident se dogodio u Ulici Vuka Mandušića.

Advertisements

 

– Bilo ih je dvoje, muškarac i žena, prekrivenih lica. Tražili su da im dam novac. Rekla sam da para nemam. Onda je počeo da me udara, dok sam ponavljala da nemam para. Sve u sobi su ispreturali. Sve su bacali i na kraju pronašli moju torbu i u njoj 3.000 dinara – priča nesrećna žena.

Potom ju je tukao pesnicama govoreći joj da laže i da ima još novca skrivenog negde. Pošto više novca nisu našli, otišli su.

 

Prema njegovim rečima, policija već sumnja ko bi mogao da bude odgovoran za pljačku i batinanje. Policija, za sada, nije izdala saopštenje o ovoj pljački.

 

Espreso.rs

Advertisements

error: