UŽAS U SRBIJI! PIJANI MOMAK kolima ubio dve sestre i starijeg čoveka

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Tešku saobraćajnu nesreću u Nišu, kada su stradali biciklista i devojka koja je stajala na autobuskoj stanici, a teško povređena njena sestra, izazvao je Nišlija Stojan Nikolov (30).

 

On je, krećući se velikom brzinom u “opel astri”, prešao na desnu stranu kolovoza u Knjaževačkoj ulici, u nedelju, 1. aprila gde je “pokosio” biciklistu Svetislava Tonića (82), a potom i sestre Milicu (27) i Mariju (24) koje su čekale autobus na stanici.

 

Od siline udarca biciklista je preminuo na licu mesta, dok je dva sata kasnije u niškoj bolnici povredama podlegla i Milica. Lekari niškog Kliničkog centra nisu uspeli da se izbore za život njene sestre Marije koja je imala višestruke povrede i obilno unutrašnje krvarenje.

Advertisements

 

Očevici nesreće kažu da se vozač “opela” kretao veoma brzo.

– Išao je najmanje 140 na sat, hteo je da izbegne čoveka na pešačkom prelazu, skrenuo desno, a onda pokupio biciklistu i te dve devojke i ubacio ih u prodavnicu keramike. Jadne devojke, tek su stigle na stanicu, da su samo par sekundi kasnije stale tu ne bi im ništa bilo – kazala je radnica dragstora u Knjaževačkoj pred kojim je došlo do nesreće.

 

informer.rs

Advertisements

error: