UŽAS U NOVOM SADU! Ubijena tročlana porodica u kući

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Mrijana Janković (32) iz Novog Sada pronađena je mrtva zajedno sa roditeljima Branislavom i Nadom Pajić u porodičnoj kući u novosadskom naselju Telep.

 

Za ovaj monstruozan zločin osumnjičen je njen suprug Goran Janović, za kojim traga policija. Goran je inače imao zabranu prilaska do 12. juna, zbog nasilja u porodici za koje ga je Mirjana prijavila 11. maja.

 

Stravičan prizor zatekao je sestrić, jutros oko 8 časova, koji je odmah o svemu obavestio policiju.

Advertisements

Kako saznajemo, Mirjana i Goran su bili nekoliko godina u braku i dva puta su se rastajali jer je on bio nasilan prema njoj. Kako pričaju komšije porodice Pajić ona se nedavno vratila u porodičnu kuću svojih roditelja gde je jutros i ubijena.

 

Njih dvoje imaju dvoje male dece, ali za sada nije poznato šta je sa njima i gde su deca bila kada se jeziv zločin odigrao.

– Oni su bili neko vreme u braku kada su dobili prvo dete. Međutim ubrzo su se rastali zbog nasilja i ona se vratila kod roditelja. Međutim, posle nekog vremena su se pomirili, dobili drugo dete… Svi smo mislili da će ovaj put sve biti u redu, da su se smirili – priča komšinica porodice Pajić.

 

(Kurir.rs)

Advertisements

error: