UŽAS U MAĐARSKOJ! – Srpski autobus sa putnicima udario u mašine, vozač poginuo!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Mađarska policija objavila je snimak nastao tokom uviđaja odmah nakon stravične nesreće u kojoj se srpski autobus sudario sa vozilima za održavanje puteva.

 

Vozač autobusa forme “Eurolin” iz Paraćina Siniša S. (60) je poginuo, a 16 putnika je teže i lakše povređeno u saobraćajnoj nesreći na auto-putu M-0, na periferiji Budimpešte.

U nesreći je 16 državljana Srbije povređeno, od kojih dvoje teže, saznaje Kurir u amabasadi Srbije u Budimpešti.

Naleteli na vozila za održavanje puteva

Mađarski mediji su preneli da se srpski autobus sudario se sa dva vozila za održavanje puteva. Prema istim informacijama, od dvoje teže povređenih putanika jedan ima povrede grudnog koša, a druga prelom butne kosti.

Advertisements

Kako saznajemo, telo vozača se nekoliko sati posle nesreće nalazilo u autobusu, a vatrogasne ekipe su za to vrme pokušavajale da iseku lim karoserije i izvuku ga.

Autobusu prevoznika “Eurolin” saobračao je na liniji od Rekovca do Austrije. Nesreća se dogodila oko 12 sati i u tom trenutku u autobusu je bilo 25 putnika.

Očevidac: Autobus se odjednom stvorio ispred nas

Očevidac Janoš Mesaroš kaže da je autobus bio u desnoj traci.

“Samo se odjednom pojavio ispred nas, a da nije upalio žmigavac. Malo je vozio desnom trakom, pa se ponovo prebacio u levu i odmah sudario sa vozilom, bez kočenja”, rekao je on.

KURIR

Advertisements

error: